Tietoa meistä

Catec - Teknillisesti paras ratkaisu

Catec toimittaa laadukkaat ja huoltovarmat leipomolaitteet ja -linjastot leipomon kokoon katsomatta. Suomalaisen perheyrityksen joustavuudella, suoraselkäisyydellä ja vahvalla asiantuntemuksella olemme kulkeneet asiakkaidemme rinnalla jo vuodesta 2010 alkaen. Leipomomaailmassa meidät tunnetaan siitä, että olemme 

Täyden palvelun leipurikauppa

Catec on täyden palvelun kumppani niin pienille artesaanileipomoille kuin suurille teollisille tuotantolaitoksillekin. Vuosikymmenten kokemuksella tiedämme, millaiset laitteet ja järjestelmät sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Pienenä ja joustavana toimijana panostamme asiakassuhteisiin ja niiden kestävyyteen. Meiltä laitteensa ostava leipuri voi luottaa siihen, että koneen myynyt yrittäjä tietää, mitä myy ja on tavoitettavissa kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa helposti ja vaivattomasti. 

Tämän lisäksi asiakkaidemme käytössä on myös Catecin koko Suomen kattava huoltoverkosto, joka palvelee 24/7. Ongelmatilanteen yllättäessä apu on saatavilla etänä tai konkreettisesti paikan päällä. Tarvittaessa konsultoimme myös laitevalmistajien omaa huoltopalvelua.

Teknisesti paras konetoimittaja

Toimitamme luotettavia, laadukkaita ja huoltovarmoja leipomokoneita ja -linjastoja alansa parhailta eurooppalaisilta laitevalmistajilta. Saat kauttamme niin yksittäiset laitteet kuin koko leipomon kattavat linjastot avaimet käteen -periaatteella. Etsimme edustamiemme laitevalmistajien koneiden joukosta parhaiten yrityksellesi sopivat koneet, ja huolehdimme rajapintojen toimivuudesta.

Kaikilla edustamillamme laitevalmistajilla on tuotekehitystilat ja -linjastot, joissa asiakkaamme voivat yhdessä konevalmistajan kanssa käydä tekemässä koeajot. Konevalmistajiltamme löytyvät myös tarvittavat ympäristö- ja laatusertifikaatit.

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys ja kotimainen toimija Pohjanmaalta. Meille on ollut kunnia kasvaa käsi kädessä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimijat, joille välitimme koneita Catecin ensivuosina yli 10 vuotta sitten, ovat koneiden edelleen kestäessä voineet investoida, kehittää ja kasvaa. Moni alussa pieni asiakkaamme on kehittynyt yhteisten vuosien ajan suureksi teolliseksi toimittajaksi. Tällainen yhteistyö on Catecin ydintä!

Rahoitus

Kysy meiltä rahoitusvaihtoehdoistamme sähköpostilla info@catec.fi.