Leipomokoneet

Leipomokoneet ja laitteet kilpailukykyiseen hintaan

Toimitamme kilpailukykyiseen hintaan elintarviketeollisuudelle yksittäiset koneet ja laitteet, sekä myös kokonaisratkaisut. Koneteollisuuden toimittajien parissa teemme yhteistyötä useiden markkinajohtajien kanssa. Toimittajamme ovat olleet jo pitkään alalla, jotkut jopa 1800-luvulta saakka.

Uuden leipomokoneen hyödyt

Uuden leipomokoneen tai -linjaston hankinta edellyttää leipomolta paitsi taloudellista investointia myös resurssia uuden laitteen käytön opetteluun. Uuden koneen tai linjaston pitää pystyä tuottamaan tuttu tuote samanlaisena kuin aiemmin, vaikka prosessi tai koneen kapasiteetti muuttuvat.

Usein uuden laitteen ostoa harkitaan silloin, kun vanha kone on kulutettu loppuun tai sen kapasiteetti on käynyt liian pieneksi. Koska koneen tai -linjaston uusiminen on usein kallista, on tärkeää ymmärtää, että uudella teknloogialla varusteltu kone tuo paitsi taloudellista myös sosiaalista hyötyä.

Laadukas kone kestää

Hyvää ja halpaa ei saa samassa paketissa. Kuten monissa muissakin hankinnoissa, leipomokoneiden Ferrarit erottavat myös hinnasta. Hankinta maksaa kuitenkin itsensä takaisin, kun laite säilyy käyttökunnossa säännöllisen huollon turvin jopa kaksi vuosikymmentä. Näin yrittäjän on mahdollista investoida myös kasvuun ja kehitykseen.

Linjaston yhden osa-alueen parantaminen tehostaa koko prosessia

Leipomolinjaston jokaisen koneen ja laitteiston tulee toimia juuri siten, kuin on suunniteltu. Laadukas premium-tason uuni ei paista täydellistä leipää, jos esimerksiksi ainesosien annostelussa tai taikinan palastelussa on tullut heittoja. 

Me Catecilla olemme linjastorakennuksen ammattilaisia. Tiedämme, mitä linjaston osa-aluetta kannattaa parantaa, jotta koko prosessi tehostuu. Löydämme eri laitevalmistajilta juuri sinun yrityksesi tarpeeseen parhaiten sopivat laitteistot, jotka ovat liitettävissä osaksi leipomolinjastoa.

Uusi teknologia ja ekologisuus

Kuten maailmassa yleensäkin, myös leivonnassa kuljetaan kohti päästöttömyyttä. Tämä tarkoittaa, että tarjolla on esimerkiksi vetyteknologiaa energialähteenä käyttäviä uuneja. Kaikkien leipomojen päästöttömyyteen on vielä matkaa, mutta uudenaikaiset koneet ja linjastot ovat edeltäjiinsä verrattuna entistä energiatehokkaampia. Sähkön hinnan ollessa korkea, vähäisempi energiantarve tuo euroja yrittäjän lompakkoon.

Työturvallisuus

Uuden teknologian koneet ovat käytettävyydeltään, puhtaanapidoltaan ja huoltotarpeeltaan työntekijän turvallisuuden ja hyvinvoinnin huomioivia. Helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus takaavat, että leipuri voi käyttää omat resurssinsa muihin tehtäviin.